Opslagruimtes

Te weinig ruimte bij uw bedrijf?

Heeft uw bedrijf op dit moment meer inventaris dan u in uw pand kan bergen. Huur dan vanaf het vierde kwartaal 2019 één van de opslagruimtes van ’t Kabel. De ruimtes zijn 7 dagen per week toegankelijk en bieden u de mogelijkheid om uw spullen veilig op te slaan. De opslagruimtes hebben een oppervlakte van 12 m2 of 80 m2.

De ruimtes van 12 m2 bevinden zich op de begane grond, aan de achterkant van het pand en zijn via een overhead deur bereikbaar.

De ruimtes van 80 m2 omvatten een gedeelte op de begane grond en op de eerste etage. Elke ruimte heeft zijn eigen toegang, trap en goederenlift.

Als u interesse heeft om één of meer van onze ruimtes te huren. Of u wilt meer weten over de prijzen, algemene voorwaarden of beschikbaarheid. Neem dan contact op via het contactformulier of via info@hetkabelopslag.nl. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Contactformulier

Contactinfo

Als u een vraag heeft kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Wij proberen uw vraag dan binnen 24 uur te beantwoorden. Eerder antwoord nodig? Bel ons dan op tijdens openingstijden.

Adres: Rijnlanderweg 1421
2153 KE Nieuw-Vennep
Nederland

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag – Vrijdag: 9:00 t/m 17:00 uur via 0252-622128

Opslagboxen toegankelijk:
Maandag – Zondag: 7:00 t/m 23:00 uur